NAUJIENOS

2012-06-20 Naminiai lašinukai

 Norite išmėginti neįprastą, bet ypatingą lašinukų skonį – pasinaudokite mūsų siūlomu receptu:
Į indą, kuriame marinuosime, dedame lašinius, pilame vandenį, kad iki galo apsemtų. Pilame actą, beriame druską, cukrų, pipirus ir paprikas. Išmaišome ir ragaujame, kad nebūtų per rugštu ir sūru. Dedame supjaustyto česnako skilteles ir lauro lapelius. Viską dedame vėsiai arba į šaldytuvą, taip marinuojame 4 - 6 dienas, priklausomai nuo lašinukų dydžio ir storio.
Skanaus!
 
 
 
 
 
Kontaktai
Taisyklės
Darbo laikas
UAB "KTVG"
Kalvarijų g. 61, 09317 Vilnius
Tel. 8 696 35718
Faks.(8 5) 265 2234
El. p. info@kalvariju-turgus.lt

Bendrosios taisyklės visiems prekiaujantiems ar norintiems prekiauti Kalvarijų turguje
P A T K P Š S
7.00 - 16.00
     
Interneto svetainių kūrimas