NAUJIENOS

Naminiai lašinukai

 Norite išmėginti neįprastą, bet ypatingą lašinukų skonį – pasinaudokite mūsų siūlomu receptu:
Į indą, kuriame marinuosime, dedame lašinius, pilame vandenį, kad iki galo apsemtų. Pilame actą, beriame druską, cukrų, pipirus ir paprikas. Išmaišome ir ragaujame, kad nebūtų per rugštu ir sūru. Dedame supjaustyto česnako skilteles ir lauro lapelius. Viską dedame vėsiai arba į šaldytuvą, taip marinuojame 4 - 6 dienas, priklausomai nuo lašinukų dydžio ir storio.
Skanaus!
 
 
 
 
 
Kontaktai
Taisyklės
Darbo laikas
UAB "KTVG"
Kalvarijų g. 61, 09317 Vilnius
Tel. 8 696 35718
El. p. info@kalvariju-turgus.lt

Kviečiame susipažinti su UAB KTVG vadovo patvirtintomis taisyklėmis, kurias rasite skyriuje "KONTAKTAI"
P A T K P Š S
7.00 - 17.00
     
Interneto svetainių kūrimas